Fietsleasing

Wilt u fietsleasing aanbieden aan uw werknemers? Dan brengen we uw bedrijf graag in contact met één van onze leasingpartners. Fietsleasing is een ideale manier om op een milieuvriendelijke manier uw personeel uit de file te houden. Bovendien is het fiscaal interessant en creëert u een gezonde en ontspannende omgeving voor het ganse bedrijf want 'Mens sana in corpore sano'!
o2o
cycle valley
B2Bike

Totaalconcept voor uw bedrijf

Aankoop

We voorzien graag een fietsoplossing op maat voor uw bedrijf. Nood aan fietsen om op de werkvloer te gebruiken, een bedrijfsfiets als reclamemiddel of liever een cargofiets om groter materiaal te vervoeren. We vinden vast en zeker dé oplossing voor uw bedrijf. We komen graag langs bij u op het bedrijf om de juiste fiets te vinden.

Onderhoud

Bij een vloot bedrijfsfietsen hoort natuurlijk ook een aangepast servicepakket. Zo zorgen we bij Geert Velo graag voor een totaalpakket voor uw fietsen. Van aankoop tot onderhoud, samen staan we sterk om er een gegarandeerd succes van te maken.

Persoonlijke touch voor uw bedrijf

Hercules service bike

Overal en altijd gezien worden is voor ieder bedrijf onontbeerlijk. Wel, dit kan ook op een milieuvriendelijke manier en door iedereen binnen uw bedrijf gebeuren. Met de Hercules Service bike hebben we een fiets in ons gamma die kwalitatief sterk is en die de mogelijkheid biedt om bestickerd te worden met het logo van uw bedrijf of foto’s van uw producten.

Cultivate visibility because attention is currency.

Cargofiets

Een snelle levering aan huis is de standaard geworden in de huidige maatschapij. Een sterke en complete elektrische cargo-fiets maakt het voor iedere winkel en bedrijf mogelijk om dit zelf aan te bieden aan de klanten in de iets ruimere omgeving. Onze Hercules cargo 500/1000 is een echte cargo-kilometervreter. Neem voor meer info gerust contact op met onze winkel.

Testmoment op het werk

Voor elk van de bovenstaande mobiliteitsoplossingen mag u gerust contact met ons opnemen en kunnen we altijd een vrijblijvend testmoment bij u op het bedrijf organiseren. Op die manier kunnen de medewerkers kennis maken met ons gamma zonder zich te moeten verplaatsen. Iedere werknemer of medewerker geniet natuurlijk ook van onze persoonlijke service en advies.