Speed Pedelecs

Trek Super Commuter 8s+

Speed pedelecs, ook wel speed bikes genoemd, lenen zich er perfect toe om langere afstanden woon- werkverkeer te overbruggen. Het is een milieuvriendelijke manier om de auto te vervangen en bovendien hebben rijders in de meeste gevallen recht op een fietsvergoeding.

Keuze uit een aantal topmodellen.

Onze merken voorzien een aantal modellen binnen de categorie speed pedelec. Trek heeft de Super Commuter in 2 uitvoeringen en bij Hercules vinden we dan weer de Futura 45 terug maar ook bij Thompson en Oxford hebben ze een speed pedelec ontwikkeld. In onze showroom is er ook altijd de mogelijkheid om een speed pedelec te testen zodat je echt eens het gevoel van 45 km/h kan ervaren. Alle speed pedelecs worden geleverd met bijhorend gelijkvormigheidsattest en we helpen je ook op weg bij het aanvragen van de nummerplaat. Bij ophaling nemen we uitgebreid de tijd om je alle functies uit te leggen.

Wetgeving

Om met een speed pedelec te mogen rijden moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en een daarvoor gekeurde helm dragen. Onze speed pedelecs zijn allemaal uitgerust met systemen met uitsluitend trapondersteuning, een bijkomende verzekering is dus niet verplicht. We raden echter aan om toch een verzekering tegen schade en diefstal af te sluiten. Ook hierbij helpen we je graag verder. Meer info vind je hier.

Work to ride, ride to work.

Merken