Elektrische fietsen

Elektrische fietsen hebben de laatste jaren meer en meer onze manier van leven veranderd en zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Een elektrische fiets geeft je extra pedaalkracht waardoor je meer kunt zien en doen. Ze hebben een voorspelbaar en gemakkelijk te bedienen ondersteuningssysteem en een uitneembare accu met een groot actieradius die eenvoudig thuis kan worden opgeladen.

Bosch en Shimano Steps e-bike specialist.

Bij Geert Velo zorgen we er steeds voor dat we zowel in de showroom als de werkplaats helemaal up-to-date zijn met de nieuwste technieken. We kiezen heel bewust om onze focus te leggen bij de kwalitatieve Bosch en Shimano middenmotor. Met meer dan 10 jaar ervaring in service en onderhoud van elektrische fietsen zijn wij graag uw e-bike specialist. Geert, Kevin, Jarne en Kasper scholen zich ook continu bij voor de verschillende systemen. Op die manier zijn we ook altijd op de hoogte van de laatste nieuwigheden.

Alles begint bij een testrit.

In onze uitgebreide showroom met een ruim aanbod elektrische fietsen helpen we je graag het model te zoeken dat perfect bij jou past. Alles begint natuurlijk bij een testrit. Met een 10-tal testfietsen in verschillende uitvoeringen, merken en maten kunnen we de geknipte fiets bepalen die aan al uw verwachtingen voldoet. Kom dus gerust eens langs voor een gratis en vrijblijvende testrit.

Een aantal topmerken onder 1 dak.

Bij Geert Velo hebben we een ruime keuze aan elektrische fietsen van verschillende topmerken. Een hoogwaardig afgewerkte fiets waar iedereen zich veilig op voelt, vind je zeker bij onze topmerken. Geert Velo is verdeler van Trek, Riese & Müller, Cube, Electra, Hercules, en Oxford.

Merken