Toebehoren

Banden

Niets zo vervelend als een lekke band of een fiets die zwaar trapt. Je banden zijn je enige contact met de weg. Een goede band met een dikke anti-lek laag met de juiste bandenspanning is heel belangrijk. Zeker bij elektrische fietsen kan dit zorgen voor een grotere actieradius. Een pomp met een spanningsmeter is het handigste om de juiste bandenspanning te bekomen.

Bij Geert Velo zijn we verdeler van volgende merken

Gps & fietscomputers

Een gps of fietscomputer kan voor zowel de recratieve als sportievere fietser handig zijn om gegevens te verzamelen of om een route uit te stippelen. Of laat de gps bepalen waar je naartoe gaat en ontdek zo nieuwe baantjes.

Bij Geert Velo hebben we een ruim gamma fietscomputers en gps-toestellen van volgende merken:

Helmen

Veiligheid boven alles! Kies voor een kwalitatieve helm die niet alleen mooi is maar ook voldoende bescherming biedt. Een sportieve racehelm of een urban model. Bij Geert Velo hebben we een ruime keuze in verschillende modellen en maten. Ook voor onze berijders van speed pedelecs hebben we een aantal modellen die comform de wetgeving zijn.

Voor helmen hebben we de volgende merken in huis:

Kinderstoelen & karren

Een veilige en comfortabele kinderstoel is belangrijk bij ieder fietstochtje. Maar ook bij oudere kinderen tot 6 jaar is er door het gebruik van een fietskar de mogelijkheid om zorgeloos kinderen te vervoeren. Bovendien kan je bij de meeste modellen makkelijk de fietskar omvormen tot buggy.

Bij Geert Velo hebben we volgende merken kinderzitjes en fietskarren:

Kleding

Ontdek in onze winkel ons aanbod kwalitatieve en comfortabele fietskledij, regenkledij, schoenen en handschoenen voor zowel zomer als winter.

Wij bieden kleding aan van volgende merken:

Onderhoudsproducten

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn fiets lang mee gaat? Onderhoud… Met een kleine inspanning en de juiste producten kan je grote kosten vermijden. Door een correct onderhoud van je fiets gaat deze langer mee en blijf je langer veilig fietsen. Een onderhoud hoeft niet lang te duren: Een grondige poetsbeurt en de ketting smeren kan al voldoende zijn. Bij Geert Velo gebruiken we steeds de kwalitatieve producten van Soudal voor het onderhoud van uw fiets.

In de winkel vind je onderhoudsproducten van volgende merken:

Pedalen

De juiste pedaal voor de juiste omstandigheid. Een klassieke pedaal, een klikpedaal of iets dat ertussenin hangt. We helpen je graag verder in de winkel.

Bij Geert velo vind je volgende merken:

Tassen & manden

Praktisch, mooi, eyecatcher … een fietstas of mand, er zit vaak een heel verhaal achter. De prachtige waterdichte tassen van Basil en New Looxs zijn er in alle vormen en maten waardoor iedereen vast en zeker de gepaste fietstas vindt. Met het Mik of Racktime systeem klik je een tas vlot en makkelijk in of uit je bagagedrager en kan je je boodschappen doen zonder deze nog te moeten over laden.

Bij Geert Velo vind je tassen en manden van volgende merken:

Verlichting

Goede verlichting is één van de belangrijkste zaken die je veiligheid op de fiets verhoogt. Niet alleen in het donker maar ook overdag. Bij Geert Velo bieden we je een ruim gamma in fietsverlichting aan. Van een eenvoudig ledlampje op batterij tot een ultrasterke oplaadbare lamp voor de donkerste mountainbiketocht: alles kan!

Bij Geert Velo vind je verlichting van volgende merken:

Wielen

Wil je je fiets net dat ietsje meer geven. Een mooie wielset is dan onontbeerlijk. Van een strak aluminium wiel met velgremmen tot een hoge carbon velg met schijfremmen: we vinden vast en zeker wat je zoekt.

Bij Geert Velo vind je wielen van volgende merken:

Sloten

Een degelijk fietsslot is jammer genoeg in deze tijden geen overbodige luxe meer. Een dure fiets moet beschermd worden en dat kan enkel met een degelijk, kwalitatief slot met een hoog veiligheidsniveau. De keuze van slot hangt natuurlijk sterk af van de gebruikssituatie. Kies je voor een sterk ringslot waarbij je fiets alleen staat of eerder een kettingslot waarmee je je fiets kan vast hangen aan een vast object? Voor onze leasing-klanten hebben we een uitgebreid gamma sloten die ART2 gekeurd zijn en dus voldoen aan de voorwaarden van leasingmaatschappijen. 

Bij Geert Velo vind je sloten van volgende merken: